Kapcsolat & Impresszum

Idén hatodik alkalommal rendezi meg a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) A Jónak Lenni Jó! elnevezésű jótékonysági kampányát, amelynek kedvezményezettje ezúttal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A szolgálatunk csaknem harminc éve az emberek jócselekedeteiből építkezik, most pedig a közmédia jóvoltából újabb lehetőséget kapnak, hogy megmutassák: jónak lenni jó. Kérjük, csatlakozzon Ön is hozzánk, legyen részese ennek a felemelő küldetésnek, segítsen, hogy segíthessünk.

A weboldal tulajdonosa:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat EgyesületCím:

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 58-60.Telefon:

+36 1 391-47-00, +36 1 391-47-04Fax:

+36 1 391-47-28Weboldalaink:

www.maltai.hu www.adomanyozz.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-133098/2017.E-mail:

adomanyozz@maltai.hu

A 2017. évi LXXVI. törvény alapján a Magyar Máltai Szeretetszolgálat külföldről támogatott szervezetnek minősül.

 

A Máltai Szeretetszolgálatnál azt vallja, hogy a mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő embereknek nem sajnálatra van szükségük, hanem elfogadásra. Ennek érdekében olyan rendezvényeket szervez, melyek szokatlan módon segítik a fogyatékkal élő emberek beilleszkedését.

Tovább

 

A mentés és az önkéntesség fogalmai több mint negyedszázada összefonódtak a Szeretetszolgálatnál. A másik emberért végzett munka etikai kódexe rögzíti, hogy a szolgálat tagjai minden erejükkel és tudásukkal segítik a bajba jutottakat, a sérült emberhez tisztelettel fordulnak, munkájukért hálát nem várnak, és semmiféle juttatást nem fogadnak el.

Tovább

Adjunk esélyt nekik

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat vallja, hogy a gyerekek ügye nem lehet másodlagos, ebben nem lehet kompromisszumot kötni. Nem határozhatja meg a sorsukat az, hogy hová születtek. A gyermekeknek mindenhol joguk van az egészséghez ugyanúgy, mint a felhőtlen játék öröméhez.

Tovább