Kapcsolat & Impresszum

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület az ország egyik legnagyobb karitatív szervezete, mely 1989 óta a „Hit védelme és a szegények szolgálata” jelmondata alapján végzi közhasznú tevékenységét. Több mint kétszáz intézményi szolgáltatást működtet, és ezeken keresztül évente több százezer embernek nyújt közvetlen segítséget. A hajléktalanellátás, az idősgondozás, a fogyatékosokat ellátó intézmények, a családgondozás, az iskolák és a gyermekintézmények keresztény szellemiségen alapuló szolgálatot végeznek. Missziójának része a társadalom megszólítása is, az emberek bevonása a programokba, hogy minél többen megtapasztalhassák a segítségnyújtás örömét és az összefogás erejét.

A weboldal tulajdonosa:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat EgyesületCím:

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 58-60.Telefon:

+36 1 391-47-00, +36 1 391-47-04Fax:

+36 1 391-47-28Weboldalaink:

www.maltai.hu www.adomanyozz.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-133098/2017.E-mail:

adomanyozz@maltai.hu

A 2017. évi LXXVI. törvény alapján a Magyar Máltai Szeretetszolgálat külföldről támogatott szervezetnek minősül.

 

A Máltai Szeretetszolgálatnál azt vallja, hogy a mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő embereknek nem sajnálatra van szükségük, hanem elfogadásra. Ennek érdekében olyan rendezvényeket szervez, melyek szokatlan módon segítik a fogyatékkal élő emberek beilleszkedését.

Tovább

 

A mentés és az önkéntesség fogalmai több mint negyedszázada összefonódtak a Szeretetszolgálatnál. A másik emberért végzett munka etikai kódexe rögzíti, hogy a szolgálat tagjai minden erejükkel és tudásukkal segítik a bajba jutottakat, a sérült emberhez tisztelettel fordulnak, munkájukért hálát nem várnak, és semmiféle juttatást nem fogadnak el.

Tovább

Adjunk esélyt nekik

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat vallja, hogy a gyerekek ügye nem lehet másodlagos, ebben nem lehet kompromisszumot kötni. Nem határozhatja meg a sorsukat az, hogy hová születtek. A gyermekeknek mindenhol joguk van az egészséghez ugyanúgy, mint a felhőtlen játék öröméhez.

Tovább