Egészségnapok Tökölön

Eddig összegyűlt:

252 000 Ft

Indítva: 2023-03-27

Célösszeg:
250 000 Ft

Összegyűlt
252 000 Ft

100%

Összefoglalás

  • Típus: Eseti
  • Régió / Terület: Pest vármegye
  • Lejárat: -
  • Típus: Fogyatékkal élők ellátása

Leírás

Ez év nyarán egészségnapokat szeretnénk tartani a Máltai Szeretetszolgálat tököli Fogyatékosok Nappali Intézményében. A programsorozat középpontjában a mozgás, az egészségmegőrzés és egészséges táplálkozás áll majd annak érdekében, hogy megelőzzük ellátottainknál (és családjuknál) a krónikus betegségek kockázatát növelő túlsúly kialakulását.

A programsorozat kiemelt témája az egészséges táplálkozás lesz, interaktív foglalkozást tervezünk meghívott szakember közreműködésével. A fogyatékkal élő emberek számára érthetően és élvezhetően mutatjuk be a különböző alapanyagokat és feldolgozási technikákat, az ételeket közösen készítjük el és együtt fogyasztjuk el.

A táplálkozás mellett a testmozgásé lesz a főszerep, a szabadban végzett játékos mozgásos feladatokkal, új mozgásformákkal szeretnénk megismertetni, megmozgatni a közösséget.  

Az egészségnapokat a prevenciós jellege mellett izgalmas, élményt adó, közösséget formáló programsorozatnak szánjuk, melyre szeretnénk meghívni a régió más fogyatékkal élő embereket gondozó nappali intézményeit is.

Ők már segítettek

  • Minárik Tibor

    81 000 Ft

Adományt gyűjtő szervezet

#

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_neve

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_cime gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_osszes_gyujtese

Helyszín


google map code for website

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.