CAF International

_____

A Charities Aid Foundation egy olyan vezető jótékonysági szervezet, amely azért létezik, hogy felgyorsítsa a társadalom előrehaladását egy mindenki számára tisztességes és fenntartható jövő felé. Összehozza a jótékonysági szervezeteket, a vállalkozásokat és a támogatókat annak érdekében, hogy egyszerűsítse az adományozást, lehetővé téve a jótékonysági szervezeteknek, hogy jobban összpontosítsanak az általuk végzett munkára.

 

A CAF America az Accredible-vel együttműködve létrehozott egy jelvényt és tanusítványt, mely garanciapecsétként szolgál az adományozók számára. A hitelesítő okirat igazolja, hogy a nonprofit szervezetnek nyújtott támogatási forrásokat jótékonysági célokra használják fel, és hogy a szervezet átesett a csalás és a pénzmosás kockázatának elkerülése érdekében végzett átfogó felülvizsgálaton.

 

 

CAF International Validation

 

 

Charities Aid Foundation is a leading charity that exists to accelerate progress in society towards a fair and sustainable future for all. They use their unique position to bring charities, business, and philanthropists together to simplify giving, allowing charities to focus more on the work they do.

 

CAF America partnered with Accredible had created an digital badge, that certificate serve as a guarantee seal for donors. The credential verifies that the organization is structured and operates as a non-profit entity, that the grant funds provided to the organization are used for charitable purposes, and that the organization has completed the comprehensive review to avoid the risk of fraud, money laundering, or other prohibited activities.

 

 

 

	
https://adomanyozz.hu/assets/uploads/files/06de0-caf.jpg adomanyozz.hu - gyűjtéseink

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.