Fürdető ágyat a méltóságteljes életért

Eddig összegyűlt:

574 100 Ft

Indítva: 2024-07-02

Célösszeg:
900 000 Ft

Összegyűlt
574 100 Ft

63%

Összefoglalás

  • Típus: Eseti
  • Régió / Terület: Pest vármegye
  • Lejárat: -
  • Típus: Fogyatékkal élők ellátása

Leírás

Mi, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Támogatott Lakhatás Szociális Hálózat munkatársai elkötelezettek vagyunk abban, hogy az otthonainkban élő fogyatékossággal élő gondozottjaink számára a legmagasabb szintű, komplex szolgáltatásokat nyújtsuk. Mindennapi munkánk során elsődleges szempont, hogy lakóink szükségleteit és emberi méltóságát maximálisan figyelembe vegyük.

Öt házunkban családias körülmények között, modern családi házakban biztosítunk otthont gondozottjainknak. Azonban ezeknek az otthonoknak a fenntartása és fejlesztése folyamatos anyagi támogatást igényel.

Veresegyházi támogatott lakhatásunkban élő 12 lakóból 10-en csak fürdető ágy segítségével tudnak tisztálkodni. Egy egyszerű és mindennapi tevékenység, mint a fürdés, komoly kihívást jelent a megfelelő eszközök hiányában, különösen olyan fogyatékossággal élők számára, mint a mi lakóink.

Jelenlegi fürdető ágyunk elöregedett, korrodált, és a hidraulika rendszere sem működik megfelelően, így egyre kevésbé alkalmas a feladat ellátására. Egy új fürdető ágy beszerzése sürgető szükséglet, amely lehetővé teszi a méltóságteljes, kíméletes és alapos tisztálkodást lakóink számára.

Ezért olyan támogatókat keresünk, akik anyagi hozzájárulásukkal gyakorlati segítséget szeretnének nyújtani gondozottjaink mindennapi életéhez. Kérlek, támogasd kampányunkat, hogy lakóink számára biztosítani tudjuk az emberhez méltó, higiénikus körülményeket. Adományoddal Te is hozzájárulhatsz, hogy életminőségük javuljon, és méltóságuk megmaradjon.

Köszönjük, hogy együtt segíthetünk!

 

Ők már segítettek

  • 10 000 Ft

  • 10 000 Ft

Adományt gyűjtő szervezet

#

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_neve

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_cime gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_osszes_gyujtese

Adományozok

adomanyozz.hu Kód beváltása Kód beváltása
# Támogatom: 2.500 Ft
# Támogatom: 5.000 Ft
# Támogatom: 10.000 Ft
# Támogatom: 50.000 Ft
# Támogatom: 100.000 Ft
# Támogatom: Egyéb összeg

Helyszín


google map code for website

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.