Garázsból tornaszoba

Eddig összegyűlt:

24 000 Ft

Indítva: 2024-05-31

Célösszeg:
1 800 000 Ft

Összegyűlt
24 000 Ft

1%

Összefoglalás

  • Típus: Eseti
  • Régió / Terület: Pest vármegye
  • Lejárat: -
  • Típus: Fogyatékkal élők ellátása

Leírás

Gyűjtést indítunk a monori Gondviselés Háza fogyatékosok nappali ellátottjai számára, hogy egy tornaszobát alakíthassunk ki számukra.

„Mindenki a maga módján élvezi a mozgást, akár egy gyerekről van szó, aki első bizonytalan lépéseit teszi, akár egy szabadon mozgó, kerekesszékes felnőttről, akár egy gyalogosról. A lényeg, a mozgás jellegétől függetlenül, a világ megtapasztalása.” - Jan Grue

Az elmúlt másfél évben a nappaliban kiemelt figyelmet fordítottunk a mozgásra és annak fejlesztésére, így mára a mindennapjaink részévé vált. Sikerült kisebb-nagyobb sporteszközöket is beszerezni, melyek beltéren és kültéren egyaránt használhatóak.

Jelenleg nincs elegendő tér, ahol biztonságosan használhatóak és tárolhatóak lennének ezek az eszközök, valamint ahol lenne elég hely a fogyatékossággal élő emberek napi aktív foglalkoztatásához.

Ezért szeretnénk a jelenleg raktárként funkcionáló garázst egy inspiráló sportszobává alakítani. Célunk egy olyan környezet kialakítása, ahol klienseink szabadon és biztonságosan mozoghatnak, tornázhatnak és használhatják a sporteszközöket.

Szükséges átalakítások:

  • Ajtó és ablak csere
  • Csúszásmentes burkolat
  • Megfelelő megvilágítás
  • Stabil tároló szekrények a sporteszközök részére
  • Festés

Ezen kívül van egy kis udvarunk, melyet szeretnénk alkalmasabbá tenni a szabadlevegőn való mozgáshoz. Jelenleg feltöredezett beton fedi az udvart, melyet egységes burkolatra cserélnénk, hogy ne legyen botlásveszély a bizonytalanul mozgó fogyatékossággal élő emberek számára. Szeretnénk a területet alkalmassá tenni kosárpalánk használatához és kisebb sorversenyek lebonyolításához.

Hogyan segíthetsz? Minden felajánlás közelebb visz minket célunk eléréséhez. Kérjük, támogasd kezdeményezésünket, hogy egy olyan helyet teremthessünk, ahol fogyatékossággal élő klienseink biztonságosan és örömmel élhetik át a mozgás örömét!

 

 

Adományt gyűjtő szervezet

#

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_neve

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_cime gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_osszes_gyujtese

Adományozok

adomanyozz.hu Kód beváltása Kód beváltása
# Támogatom: 2.500 Ft
# Támogatom: 5.000 Ft
# Támogatom: 10.000 Ft
# Támogatom: 50.000 Ft
# Támogatom: 100.000 Ft
# Támogatom: Egyéb összeg

Helyszín


google map code for website

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.