Szövés oktatás a tököli nappaliban

Eddig összegyűlt:

310 900 Ft

Indítva: 2024-03-20

Célösszeg:
700 000 Ft

Összegyűlt
310 900 Ft

44%

Összefoglalás

 • Típus: Eseti
 • Régió / Terület: Pest vármegye
 • Lejárat: -
 • Típus: Fogyatékkal élők ellátása

Leírás

A Tökölön működő Fogyatékosok Nappali Otthona igazi otthont ad 15 felnőtt értelmi sérült ember számára. Nem csak hogy társas kapcsolataikat tudják megélni a közösségben fiatalok, de hasznos, értelmes elfoglaltságot is nyújtunk számukra. Törekszünk arra, hogy olyan tevékenységeket is tanítsunk számukra, amik a későbbiekben akár pénzkereseti lehetőséggé is válhatnak, segítve így a későbbi megélhetésüket is.

Legújabb tervünk, hogy lehetőséget biztosítsunk a szövés elsajátítására, mely a monoton munkát jól tűrő autista klienseink számára is jó munka lehet, de a bonyolultabb munkafázisokat megértő fiatal számára is az alkotás örömét adja.

Szeretnénk a szövésben elsősorban újrahasznosított anyagokat használni, amit máshol kidobásra szántak (pl. páratlan zoknik, használt pólók feldarabolásából szövésre alkalmas gombolyagot készítünk), vagy adomány csomagokban kaptuk, de viselésre már nem alkalmasak.

A fiataloknak lehetősége volt a szövés kipróbálására, így látjuk, hogy kik azok, akiknek kiváló fejlődési lehetőséget jelenthet, így most szeretnénk megteremteni a lehetőséget a munkafolyamat meghonosítására, napi szintű művelésére.

A szövés tanításához szükségünk van egy olyan szakemberre, akik a szövés tudománya mellett az értelmi sérült fiatalok oktatásában járatos, és anyagok, eszközök (szövőszék, szövőkeretek stb.) beszerzését is tervezzük.

 

 

 

Ők már segítettek

 • Egyed Krisztián

  10 000 Ft

  Szeretettel
 • Akos, Vagvolgyi

  Ft

 • Ft

  Nagyon sajnálom hogy csak ennyit tudok küldeni remèlem, hogy ez a kis segítsèg is tud mosolyt csalni valaki arcára ,nagyon szeretek mindenkit ès Isten Jèzus ès a Szent lèlek szeret benneteket♥️✝️
 • Akos, Vagvolgyi

  Ft

 • Schleerné Szegedi Anna

  Ft

 • Jankovics Attiláné

  Ft

Adományt gyűjtő szervezet

#

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_neve

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_cime gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_osszes_gyujtese

Adományozok

adomanyozz.hu Kód beváltása Kód beváltása
# Támogatom: 2.500 Ft
# Támogatom: 5.000 Ft
# Támogatom: 10.000 Ft
# Támogatom: 50.000 Ft
# Támogatom: 100.000 Ft
# Támogatom: Egyéb összeg

Helyszín


google map code for website

Címkék

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.