#
Jóakaratú Emberek Boltja
Támogasd te is követünk munkáját!

Borosánné Kovács Edina gyűjtése

Kedves ismerőseim! Egy nemes cél elérése érdekében szólítalak benneteket! A cél nem kevesebb,mint egy csodás bolt létrehozása közös összefogással,ahol a megváltozott munkaképességű ,pszichiátriai,fogyatékkal élő és szenvedélybetegek kétkezi ,szívvel és szeretettel készített munkái kerülnének eladásra.A termékek eladásából befolyt összegek a régióban működő,intézményi fejlesztő foglalkoztatás korszerűsítésébe lennének visszaforgatva. A majdani bolt helyszíne Győrött ,a Karmelita Rendház Rába folyó felé eső ,jelenleg kihasználatlan épületrészében lenne. A bolt létrejöttéhez magam is követként regisztrálva kérlek titeket,adakozzatok egy,àltalatok jó szívvel felajánlott összeggel! A gyűjtés helyszíne Balatonmagyaród,Kis -Balaton Vegyesbolt,itt fogtok találni egy adománygyűtjő dobozt,ahová a felajánlott összeget bedobhatjátok. A célom,hogy legalább 50 000 Ft-ot gyűjtsünk össze június 14.-ig. A gyűjtés 2024.május 10.-én,pénteken indul. Segítsünk egy àlom megvalósulásában!

Határidő: 2024.06.14.

A gyűjtés állása

Célösszeg:
50 000 Ft

Összegyűlt
0 Ft

0%

Eddig összegyűlt:

0 Ft

Indítva: 2024-05-08

Célösszeg:
15 000 000 Ft

Összegyűlt
0 Ft

0%

Összefoglalás

  • Típus: Eseti
  • Régió / Terület:
  • Lejárat: 2024-12-31
  • Típus:

Borosánné Kovács Edina
Követünk ezt a célt segíti:

Követünk Borosánné Kovács Edina

Indítva: 2024-05-08

Jóakaratú Emberek Boltja

Teremtsünk együtt lélekmelengető értéket! Győr belvárosában a Kármelita Rendház Rába folyó felé néző oldalán található, jelenleg használaton kívüli helyiségben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Jóakaratú Emberek összefogásával az országban egyedülálló termékkörrel alakítanánk ki a „Jóakaratú Emberek Boltját”, amely abban lenne egyedi és különleges, hogy a megváltozott munkaképességűek, fogyatékossággal élők, pszichiátriai és szenvedélybetegek által készített termékek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiójából, és idővel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat összes régiójának fejlesztő foglalkoztatást végző intézményeiből érkeznének. Szigorú minőségbiztosítási előírások betartásával kerülnek forgalmazásra az általuk előállított termékek, amelyek eladásából a befolyt összeget a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményeiben működő fejlesztő foglalkoztatásokba fordítunk vissza.

Helyszín

Győrött a belváros szívében, a Kármelita templom és Rendház oldalában, a Czechmeister utca 1. szám alatt található egy épületrész, ami rossz műszaki állapotban, kihasználatlanul áll.

Alakítsuk át közösen, és hozzuk létre a Jóakaratú Emberek Boltját!

Olyan beruházást tervezünk, amely nem elvesz, hanem hozzátesz a Karmel Rendház javaihoz.

Kívülről kevéssé látványos, ugyanakkor funkciójának megfelelő, kényelmes helyiség kialakítása a célunk.

A rendház életét nem zavaró, mindamellett jótékony tevékenységet végző szolgáltatás valósulna meg, amely az egyház karitatív jellegéhez is illeszkedik.

 

Hogyan tudok segíteni?

Magánszemélyként:

online adakozással

önkéntes munkával

imával

Cégként:

termékek átadásával

szolgáltatások biztosításával

pénzadománnyal

Egyetemi hallgatóként, középiskolás diákként:

oktatóim irányításával, segítségével részt veszek a kivitelezésben

népszerűsítem az értékteremtés folyamatát     

önkéntes munkát vállalok

 

Mitől lesz egyedi a Jóakaratú Emberek Boltja?

Megváltozott munkaképességű, fogyatékossággal élő embertársaink lesznek az eladók, akiknek munkát, örömöt és hasznos elfoglaltságot, megélhetést biztosítunk. A kivitelezés során kiemelten ügyelünk a látás- és mozgássérült foglalkoztatottak és vásárlók akadálymentes közlekedésére.

Az árusított termékeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményeiben fejlesztő foglalkoztatás keretében a fogyatékossággal élő, megváltozott munkaképességű, pszichiátriai és szenvedélybeteg személyek készítik. Társadalmilag hasznos, értékteremtő tevékenységük fontos része személyiségfejlődésüknek, önbecsülésüknek.

Közös erővel, önzetlen segítőkészséggel és adakozással hozzuk létre.

Bevonjuk a felnövekvő nemzedéket a kivitelezési munkálatokba. A szakképzésben tanuló diákok szakoktatóik vezetésével segítenek az építkezésben, és felnőttkorukban is támogatói lehetnek nemes ügyünknek.

A bolt működését folyamatosan önkéntesek segítik, akiknek az eladók öröme, a vásárlók mosolya és a kiáradó szeretet a fizetsége.

A betérő vásárlókat a segíteni akarás, a lélekmelengető jóakarat hozza közénk.

Az itt megvásárolt terméket elajándékozni újabb lehetőség arra, hogy átéljük a felebaráti szeretet kisugárzását.

 

TEREMTSÜNK EGYÜTT LÉLEKMELENGETŐ ÉRTÉKET!

 

 

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.