Tábori élmények fogyatékkal élő fiataloknak

Eddig összegyűlt:

502 900 Ft

Indítva: 2023-02-01

Célösszeg:
500 000 Ft

Összegyűlt
502 900 Ft

100%

Összefoglalás

  • Típus: Eseti
  • Régió / Terület: Pest vármegye
  • Lejárat: 2100-01-01
  • Típus: Fogyatékkal élők ellátása

Leírás

A Máltai Szeretetszolgálat a Tököli Fogyatékosok Nappali Otthonában minden évben kétszer szervezünk a hozzánk járó fogyatékossággal élő fiataloknak tábort, ősszel a Bakonyba, tavasszal a Balatonra. A legtöbb családunk anyai okok, vagy a gyermek fogyatékosságának mértéke miatt nem tud nyaralni, kirándulni menni. Kérünk, támogasd a gyűjtést, hogy a fogyatékkal élő fiatalok tavasszal eljuthassanak a Balatonra!

A hozzánk járó nehéz körülmények között élő fiatalokat szeretnénk megajándékozni a nyaralás élményével, miközben a szülőktől néhány napra teljes egészében átvállaljuk a gyakran 24 órás gondoskodást igénylő gyermekük gondozását, így a fiatalok tábora számukra is a pihenés ideje lehet. A programtervet úgy állítottuk össze, hogy az éttermi étkezéstől a strandolásig olyan tevékenységeket éljenek meg a táborozók, melyekre a hétköznapokban nincs, vagy csak ritkán van lehetőségük: múzeumlátogatás, kisebb túrázás, strandolás, hajókázás. A közös főzés, bográcsozás szintén a közös élményekhez tartozik.

A táborozás költségeinek támogatásával olyan lehetőséghez juthatnak a fogyatékossággal élő klienseink, ami családi körben, saját forrásból elérhetetlen álom lenne számukra.

 

Post a comment

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet

#

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_neve

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_cime gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_osszes_gyujtese

Helyszín


google map code for website

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.