Adni öröm! tanszergyűjtő kampány

Adni öröm! tanszergyűjtő kampány

_____

2023. július 20. és szeptember 1-je között két ütemben zajlik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Adni Öröm! tanszergyűjtő akciója. A kampány teljes ideje alatt adománykártyák vásárolhatók meg a SPAR Online shopban, valamint az INTERSPAR áruházakban, melyek 500, 1500, 3000, 5000 és 10 000 forintos címletekben érhetőek el. A vásárlók által megvett adománykártyákat valódi tanszerekre – színesceruza-készletre, füzetcsomagra, írószerekkel teli tolltartóra, rajzkészletre, tanszerekkel megtöltött iskolatáskára – váltja a Szeretetszolgálat, és ezeket még a tanévkezdés előtt eljuttatják a rászoruló családok iskolás gyermekeihez.

A karitatív szervezet önkéntesei 2023. augusztus 23. és 26. között személyesen is kitelepülnek az összes magyarországi INTERSPAR áruházba, hogy tanszereket gyűjtsenek a rászoruló gyerekek számára.   A gyűjtés menete a korábbi, karácsonyi élelmiszeradomány gyűjtéssel megegyező: a vásárló a kiválasztott terméket megvásárolja a kampányban részt vevő INTERSPAR-ok egyikében és a kasszazóna után átadja a Szeretetszolgálat önkénteseinek. Az adománygyűjtés részletei a www.adniorom.hu weboldalon érhetőek el.

 


 

 

 

	
https://adomanyozz.hu/assets/uploads/files/76198-d482b-spar_szemelyes_gyujtes_weboldal_1200x800px.jpg adomanyozz.hu - gyűjtéseink

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.